3 nyheter i Selaclean sortimentet

Selaclean lanserar nya effektiva och svanmärkta produkter

Miljön blir allt viktigare. Det är inte bara fler av oss som får en medveten syn på miljöhänsyn, utan nya lagar och förordningar ställer allt strängare krav på innehållet i de kemikalier vi använder. För oss som utvecklar kemikalier är det viktigt att tänka på miljön utan att kompromissa med kvaliteten.

I Selaclean Professional-serien har vi nu kommit med 3 nya produkter där miljöhänsyn och kvalitet har varit i fokus. Vi är därför glada att vi äntligen kan dela dessa produkter med marknaden. Här får du 3 kraftfulla och effektiva tvättmedel som är Svanmärkta, en av de strängaste miljöcertifieringar som finns.

Auto Shine

Alkalisk rengöring till alla typer fordon. Löser effektivt trafikfilm, vägdamm, insekter osv. Kan användas i biltvättsmaskiner, med högtryckstvättar och vid manuell tvätt. Ger god vattenavvisning och bättre glans än ett normalt bilschampo.

Wax Shampoo

En effektiv alkalisk rengöring till alla typer fordon men också båt där man önskar en blank och skyddad yta. Wax Shampoo lägger en skyddande och smutsavvisande vaxhinna med bra vattenavvisning, som gör underhåll enklare. Förnyar glansen också på gealcoat och kan blandas med saltvatten! 

Caravan Wash & Shine

Alkalisk rengöring speciellt anpassad till husvagnar och husbilar, men också andra fordon där man önskar en blank och skyddad yta. Utvecklad för att ta bort svarta ränder som ofta uppstår på husvagnar och husbilar. Produkten ger en bra vattenavvisning och gör underhållet enklare. Kan användas i högtryckstvätt eller till manuell tvätt.

ERBJUDANDE

Har du ett företag med registrerat organisationsnummer, kan du bli kund i vår webbshop HÄR. När du fått användarnamn och passord, erbjuder vi dig 15% på din första order. (Kan inte kombineras med andra erbjudanden, och gäller inte produkter med nettopriser. Erbjudandet gäller ut 2021.)

Använd rabattkod: SENYKUND2021